Chelsea Monday Me voitetaan tää peli

Kauneimmat pukkipalvelumuistot

Monen kotona vierailee tänäkin jouluna pikkurahalla hankittu oikean joulupukin klooni, eli pukkipalvelupukki. Tämä kaunis traditio on tuonut iloa lukemattomiin koteihin ja monenlaisia kommelluksiakin on tekeville varmasti matkan varrella sattunut.

 

Itsellani ei ole koskaan harmikseni/onnekseni/muiden onneksi ollut tilaisuutta toimia jouluilon tuojana tuossa(kaan) roolissa. Arvostan pukkipalvelutoimintaa suuresti - ainakin niin kauan, kun se on vielä osittain vapaaehtoisuuteen perustuvaa, kylmän busineksen sijaan.

 

Niin, niistä kommelluksista. Omakohtaisia tarinoita ei siis ole kerrottavaksi, mutta muistelen tässä ääneen erästä tapahtumaketjua, josta kuulin vuosia sitten.

 

Kyse oli vapaaehtoisuuteen perustuvan pukkipalvelun suorittavasta jäsenestä, jolla oli aattoiltana useampi keikka skedulissa. Vierailut olivat tositarinan mukaan sujuneet mallikkaasti, kunnes tapahtuneen vuoksi viimeiseksi jääneessä vierailukohteessa tuli sitten ongelmia. Ylavatsa alkoi kiertamään. Oletettavasti aikaisemmassa vierailukohteessa nautittu huikopala ei ollut yhteensopiva valepukin ruoansulatuskoneiston kanssa ja akuutti tarve mahalaukun sisällön tyhjentämiselle ilmeni kesken lahjojenjakotilaisuuden.

 

Pahaksi onneksi pukki oli varustautunut ns. pahvinaamarilla suojautuakseen identifiointiyrityksiltä. Pahvinaamari esti nopean toiminnan tilanteessa ja ainoaksi pelastuskeinoksi jäi käden refleksinomainen painaminen naamaria vasten, jotta vatsanesteet eivät poistuisi elimistöstä. Moni varmaan tietääkin, että kyseinen manööveri ei yleensä onnistu. Perheen lasten hämmästys oli suuri, kun joulupukin silmänrei´istä alkoi suihkuamaan oksennusta.

 

Tämä kommellus ymmärrettävästi terminoi kyseisen session ja loputkin illan kohteet piti jättää väliin teknisen esteen vuoksi.

 

Tässäkin tapauksessa pieni kommellus varmasti kruunasi asiakasperheen joulun ja myöhemminkin sitä muistelenevat kaiholla, ilolla ja lämmöllä.

 

Onko sinulla tiedossa vastaavia kokemuksia tai tarinoita? Anna kuulua.

(Se "mä oon pa??alla täällä mettässä" -tarina on tiettävästi urbaani legenda...)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Tämän blogin suosituimmat

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset